İptal \ İade \ Teslimat
SOLI Aydınlatma
+90 530 8954030
Üye Girişi Kayıt Ol   

İptal/İade ve Teslimat Politikası

İptal/İade Koşulları

Solilamba.com müşterileri orjinal ambalajı bozulmamış, hasar verilmemiş ve kullanılmamış ürünleri 7 gün içerisinde iade edebilirler. Müşteriler bu konudaki isteklerini e-posta ile bildirerek müşteri hizmetleri yetkilisinin yönlendirmesi ile ürün iade prosedürünü uygularlar. İade/iptal edilen ürünler tarafımıza yukarıda belirtilen şekilde ulaştırıldıktan sonra ücreti 10 iş günü içinde alış-verişte kullanmış olduğunuz kredi kartına iade edilecektir. Ücretin hesabınıza geçmesi bankanıza göre 1-5 gün içinde değişebilmektedir.

Hasarlı veya Kayıp Ürünler

Solilamba.com müşterileri, teslimat sırasında fark edilen yanlış ya da hasarlı ürünü teslim almayıp e-posta yoluyla bildirmek suretiyle görevliye geri iade edebilirler. Böyle bir durumda, yeni teslimatın tarih ve saatini, görevliye bildirebilirler. Bildirmemesi durumunda müşteriye e-maille ulaşılacak ve bu bilgiler alınacaktır. Teslimattan sonra fark edilen hataları, 2 gün içinde e-posta yoluyla bize bildirdiği taktirde ürünler kendisinden kısa süre içinde geri alınacak ya da eksik olan ürün müşteriye ulaştırılacaktır.

Eğer 5 iş günü geçildiği halde ürün müşteriye ulaşmadıysa müşteri bunu Solilamba.com’ a bildirmelidir. Dağıtım kanalıyla yapılan bilgi alış-verişi sonucunda gönderinin durumu netleştirilerek müşteriye bilgi verilecektir.

Ürünlerde meydana gelen arıza ve hasar sözkonusu olduğu zaman Solilamba.com en yakın bayi/servise yönlendirecek ya da ürünün Ankara merkez teknik servis/deposuna ulaştırılmasını talep edecektir. Gerekli bakımlar/tamirat garanti kapsamında yapılacak, garanti kapsamı dışında kalan durumlarda müşteriye bilgi verilecektir ve sonrasında tamirat gerçekleştirilecektir.  

Teslimat Politikası

Solilamba.com şu anda Türkiye ve KKTC dahilinde ürün dağıtımı yapmaktadır. Türkiye’nin tüm illerine Solilamba.com ürünleri ulaştırılabilmektedir. Sipariş takibinizi elinizde bulunan sipariş numarası ile Sipariş Takibi bölümümüzden yapabilirsiniz.

Solilamba.com’un taşıma prosedüründeki çözüm ortağı PTT Kargo, Sürat Kargo ve KarGokar’dır. Gönderi işleminin tüm aşamaları “SOLI” markası altında yapılmayabilir. Ancak SOLI Aydınlatma nihai olarak ürünlerin son kullanıcıya kusursuz şekilde ulaştırılmasını takip eder, kargo taşımasındaki sorumluluk müşteriye/bayiye aittir. Ürünler stokta belirtildiği zaman aralığında size teslim edilir.

Özel durumlar dışında Solilamba.com’dan satın alınan ürünler faturası ile birlikte siparişin verilmesinden itibaren Istanbul içine en geç 2 iş günü, Istanbul dışına ise en geç 4 iş günü içerisinde ulaştırılır.

Özel durumlar kapsamına resmi ve bölgesel tatiller, yılbaşı ve birleştirilmiş Dini bayram tatilleri girer. Bu tatillerde dağıtım çözüm ortakları çalışmadığından sipariş giriş tarihine bağlı olarak sevkiyat tatil sonrasına kalabilir.

Ayrıca Solilamba.com’dan sipariş verilen bir ürünün stok problemi olması durumunda derhal müşteri ile irtibata geçirilerek bilgi verilir.

Nakliye ücretleri ürün ağırlık ve hacmine göre değişmekte olup bu kargo ücreti sipariş sırasında kredi kartı bilgileri ekranında görünmemektedir. Kargo ücreti hiçbir zaman Solilamba.com tarafından tahsil edilmemektedir ve ücret özel kampanya halleri dışında alıcıya aittir.

Sipariş verilen bir ürünün (iade koşullarına göre uygun olma şartı ile) iptal edilmesi ya da iade edilmesi halinde kargo ücreti müşteriye ait kalacaktır.

Tüm Kategoriler
Fırsat Ürünleri